Advokatska kancelarija SIMIC Zeljko Beograd Srbija Law office Simic and lawyer Simic Zeljko with his best selected Lawyer Attorney Solicitor team are specialized in all lawyer attorney work area in Republic of  Serbia. Lawyers Solicitors Attorneys for Company Corporate and Commercial Law in  Republic of Serbia, Criminal Law in Republic of Serbia and Criminal Defense lawyers in Republic of Serbia, Lawyers Solicitors Attorneys for Defense of juveniles in criminal proceedings in Republic of Serbia,  Representation of minors who are victimized by criminal acts in Republic of Serbia, Law on Registration of the Companies in Republic of Serbia,  Law of contracts and lawyers service for all kind of Contracts Commercial Corporate Business Contracts in Republic of Serbia and negotiating in contract for client best interests, Law firm and Lawyers Solicitors Attorneys specialized for Real Estate contracts in  Republic of Serbia, Law office and Lawyers Solicitors Attorneys services for Real Estate agents and brokers, Lawyer Attorneys Solicitors for Right of Compensation damages in Serbia, Law of Hereditary rights and lawyer for hereditary proceedings in Serbia, Family Law attorney in Serbia, Lawyers Solicitors Attorneys for representation in family cases in Republic of Serbia (Marriage maters, Divorce or Marriage annulment in Serbia, Lawyer for Establishing Paternity or Maternity in Serbia, Legal nutrition and Alimony attorney in Serbia etc.), Law on Foreign Investments in Republic of Serbia, Lawyers Solicitors Attorneys for legal Due diligence in  Serbia in all area, Attorneys to find best way to do quality Due diligence list for any Business Commercial Corporate Law maters in Serbia, Lawyers Solicitors Attorneys for Consulting contracts in Serbia, Lawyers Solicitors Attorneys for management contracts in Serbia, Labor Law attorney in Serbia, Privatizations Law attorney in Republic of Serbia, Property Tax Law in Republic of Serbia, Insurance Law in Republic of Serbia, Law on Bankruptcy in Republic of Serbia, Customs Law attorney in Republic of Serbia, Law on Games of  Chance in Republic of Serbia, Antimonopoly Law in Republic of Serbia,  Law on Environmental Protection in Republic of Serbia, Law on Safety at Work in Republic of Serbia, Law on Telecommunications in Republic of  Serbia, Law on Planning and Constructions in Republic of Serbia, Law on  Social Security in Republic of Serbia, Law on Protection of Personal Information in Republic of Serbia and services in all Lawyers Solicitors Attorneys work area. We are trying to provide best Lawyers Solicitors Attorneys and law office / law firm service in Belgrade and Serbia for all our clients, firms and individuals. Best regards. 
ADVOKATSKA KANCELARIJA SIMIĆ ŽELJKO BEOGRAD SRBIJA
REPUBLIKA SRBIJA, 11000 BEOGRAD, UL. KNEGINJE ZORKE 94
LAW OFFICE SIMIC ZELJKO BELGRADE SERBIA
REPUBLIC OF SERBIA,  11000 BELGRADE, STR. KNEGINJE ZORKE 94
++381 63 304305    ++381 64 1118591     ++381 63 8393601
ADVSIMIC@YAHOO.COM
LAW OFFICE BELGRADE SERBIA  SIMIC ADVOKATSKA KANCELARIJA BEOGRAD SRBIJA
Advokat Simic Zeljko .: Tri tacke
 
 

UPOZORENJE GRAĐANIMA

Poštovani građani, apelujemo da za sve vrste pravne pomoći angažujete advokate koji su školovani i osposobljeni da pravnu pomoć kvalitetno i stručno pružaju. Osim toga, advokati i advokatske kancelarije su osigurani od profesionalne odgovornosti i za eventualnu štetu svom klijentu imaju osiguranje i odgovaraju i svom svojom imovinom. Za razliku od advokata, razne agencije, DOO forme i pojedinci koji se bave nadripisarstvom (krivično delo) nemaju stručna znanja, nemaju osiguranje i imaju povećan rizik da će Vas oštetiti svojim nestručnim radom ili prevarnim ponašanjem.

Autentične podatke o advokatima koji su zvanično i pouzdano upisani u Imenik odredjene Advokatske komore možete naći na sajtovima AK i izabrati advokata. Time će Vam pravnu pomoć pružati školovani i registrovani profesionalac, umesto navedenih nadripisara i lica sumnjivog znanja, obrazovanja i kvaliteta.

 

ADVOKAT ZA NEKRETNINE I KUPOPRODAJU NEPOKRETNOSTI STANOVA KUĆA PLACEVA GARAŽA I DRUGIH NEPOKRETNOSTI ADVOKATI ZA PROVERU UGOVORA O KUPOVINI NEPOKRETNOSTI I DOKUMENTACIJE OKO NEKRETNINE

ATTORNEY LAWYERS AND SOLICITORS FOR REAL ESTATE CONTRACTS BUYING AND SELLING OF PROPERTY IN BELGRADE SERBIA

 

Kupovina nepokretnosti je uvek stresan čin jer postoje brojna pitanja koja budući vlasnik nepokretnosti mora da proveri i da se do najveće moguće mere uveri da je status nepokretnosti nesporan, da kupuje nepokretnost od vlasnika i da prema nepokretnosti nemaju osnovane vlasničke pretenzije bilo koja treća lica. U Republici Srbiji je bilo dosta problema u ovoj oblasti i dešavale su se brojne višestruke kupovine iste nepokretnosti i dešavalo se da postoji i po 15 kupaca istog stana itd. Sve to je uticalo da gradjani dodatno budu oprezni i da se angažuju advokati specijalizovani za proveru nepokretnosti tj. dokumentacije i vlasničkog statusa oko nekretnine koja se kupuje. Advokati za kupoprodaju nepokretnosti cene da je ta oblast jedna od najstresogenijih oblasti advokatskog rada iz prostog razloga što je mnogo faktora na koje se mora obratiti pažnja, ali savesnim advokatskim radom i detaljnom proverom se uvek dolazi do dobrih rezultata i do odgovora na pitanje postoji li rizik od kupovine nekretnine koju želi da kupi klijent advokata. Najbolji način da se proveri nepokretnost koja se kupuje je da se uradi tzv. kompletna provera koja podrazumeva proveru sve dokumentacije na mestu gde je nastala npr. ako postoji ugovor da se proveri po broju overe da li je postojeći u sudu koji ga je overio ili kod Javnog beležnika koji ga je overio, ako postoji gradjevinska dozvola da se proveri postoji li ona pod tim brojem zavedena kod nadležnog organa itd. Provera ne znači samo da se proveri delovodni broj overe, nego i sadržaj akta tj. da li je kopija koja je data potencijalnom kupcu verna originalu i da li je autentična. Ovo je naročito značajno u vremenu u kome živimo jer danas postoje toliko kvalitetni kolor laserski štampači da se lako može kopirati bilo koji dokument sa izmenjenim sadržajem i isti se može i štampati tako da izgleda verno originalu i da je jako teško razlikovati ga od sličnog dokumenta koji je originalan. Osim navedene kompletne provere dokumentacije od strane advokata postoji i opcija jednostavnije provere dokumentacije od strane advokata i oslanja se na proveru kopija dokumentacije i nadležnog organa overe koji po službenoj dužnosti proverava dokumentaciju i gde postoje velike šanse da je sve u najboljem redu obzirom da je pooštren sistem provere i kod bivših sudova i kod javnih beležnika koji imaju jedinstveni registar na raspolaganju, pa su manje šanse višestruke prodaje nepokretnosti obično stanova. Medjutim, treba biti jako oprezan jer u praksi postoje situacije numeracije i prenumeracije stanova zbog čega se može desiti da se isti stan proda više puta jer mu se npr. odredi umesto broja 5 broj 6 itd. Sve ovo će Vaš advokat specijalizovan za proveru nekretnine i dokumentacije oko nepokretnosti primetiti i na vreme vam ukazati pažnju. Advokati i postoje da bi gradjanima i svojim klijentima olakšali funkcionisanje u pravnom sistemu i pomogli im da izbegnu greške i zaštite sebe i svoju imovinu.

 

Ukoliko Vam je potrebna neka dodatna informacija možete nas kontaktirati, a Spisak i Imenik svih advokata u Beogradu možete razgledati i izabrati svog advokata klikom na link sajta Advokatske komore Beograda koji sadrži podatke o svim advokatima u Beogradu :  https://akb.org.rs/imenik/

BAR ASSOCIATION OF SERBIA - ADVOKATSKA KOMORA SRBIJE
BAR ASSOCIATION OF BELGRADE - ADVOKATSKA KOMORA BEOGRADA
LAW OFFICE SIMIC ZELJKO BELGRADE SERBIA - ADVOKATSKA KANCELARIJA SIMIC ZELJKO BEOGRAD SRBIJA
REPUBLIC OF SERBIA,  11000 BELGRADE, KNEGINJE ZORKE 94/1
BAR ASSOCIATION OF BELGRADE FILE NR. 5405 / ADVOKATSKA KOMORA BEOGRADA DOSIJE BR. : 5405
++381 63 304305
ADVSIMIC@YAHOO.COM
LAW OFFICE BELGRADE SERBIA  SIMIC ADVOKATSKA KANCELARIJA BEOGRAD SRBIJA
Advokat Simic Zeljko .: Tri Stuba .: Dominus Illuminatio Mea .: