Advokatska kancelarija Beograd SIMIC Zeljko Beograd Srbija Law office Simic and lawyer Simic Zeljko with his best selected Lawyer Attorney Solicitor team are specialized in all lawyer attorney work area in Republic of  Serbia. Lawyers Solicitors Attorneys for Company Corporate and Commercial Law in  Republic of Serbia, Criminal Law in Republic of Serbia and Criminal Defense lawyers in Republic of Serbia, Lawyers Solicitors Attorneys for Defense of juveniles in criminal proceedings in Republic of Serbia,  Representation of minors who are victimized by criminal acts in Republic of Serbia, Law on Registration of the Companies in Republic of Serbia,  Law of contracts and lawyers service for all kind of Contracts Commercial Corporate Business Contracts in Republic of Serbia and negotiating in contract for client best interests, Law firm and Lawyers Solicitors Attorneys specialized for Real Estate contracts in  Republic of Serbia, Law office and Lawyers Solicitors Attorneys services for Real Estate agents and brokers, Lawyer Attorneys Solicitors for Right of Compensation damages in Serbia, Law of Hereditary rights and lawyer for hereditary proceedings in Serbia, Family Law attorney in Serbia, Lawyers Solicitors Attorneys for representation in family cases in Republic of Serbia (Marriage maters, Divorce or Marriage annulment in Serbia, Lawyer for Establishing Paternity or Maternity in Serbia, Legal nutrition and Alimony attorney in Serbia etc.), Law on Foreign Investments in Republic of Serbia, Lawyers Solicitors Attorneys for legal Due diligence in  Serbia in all area, Attorneys to find best way to do quality Due diligence list for any Business Commercial Corporate Law maters in Serbia, Lawyers Solicitors Attorneys for Consulting contracts in Serbia, Lawyers Solicitors Attorneys for management contracts in Serbia, Labor Law attorney in Serbia, Privatizations Law attorney in Republic of Serbia, Property Tax Law in Republic of Serbia, Insurance Law in Republic of Serbia, Law on Bankruptcy in Republic of Serbia, Customs Law attorney in Republic of Serbia, Law on Games of  Chance in Republic of Serbia, Antimonopoly Law in Republic of Serbia,  Law on Environmental Protection in Republic of Serbia, Law on Safety at Work in Republic of Serbia, Law on Telecommunications in Republic of  Serbia, Law on Planning and Constructions in Republic of Serbia, Law on  Social Security in Republic of Serbia, Law on Protection of Personal Information in Republic of Serbia and services in all Lawyers Solicitors Attorneys work area. We are trying to provide best Lawyers Solicitors Attorneys and law office / law firm service in Belgrade and Serbia for all our clients, firms and individuals. Best regards. 
ADVOKATSKA KANCELARIJA SIMIĆ ŽELJKO BEOGRAD SRBIJA
REPUBLIKA SRBIJA, 11000 BEOGRAD VRAČAR, UL. KNEGINJE ZORKE 94
LAW OFFICE SIMIC ZELJKO BELGRADE SERBIA
REPUBLIC OF SERBIA,  11000 BELGRADE VRACAR, STR. KNEGINJE ZORKE 94
++381 63 304305      ++381 11 2455714
ADVSIMIC@YAHOO.COM
.:.    ::    .:.
LAW OFFICE BELGRADE SERBIA  SIMIC ADVOKATSKA KANCELARIJA BEOGRAD SRBIJA
Advokat Simic Zeljko .: Tri tacke
 
 

UPOZORENJE GRAĐANIMA

Poštovani građani, apelujemo da za sve vrste pravne pomoći angažujete advokate koji su školovani i osposobljeni da pravnu pomoć kvalitetno i stručno pružaju. Osim toga, advokati i advokatske kancelarije su osigurani od profesionalne odgovornosti i za eventualnu štetu svom klijentu imaju osiguranje i odgovaraju i svom svojom imovinom. Za razliku od advokata, razne agencije, DOO forme i pojedinci koji se bave nadripisarstvom (krivično delo) nemaju stručna znanja, nemaju osiguranje i imaju povećan rizik da će Vas oštetiti svojim nestručnim radom ili prevarnim ponašanjem.

Autentične podatke o advokatima koji su zvanično i pouzdano upisani u Imenik odredjene Advokatske komore možete naći na sajtovima AK i izabrati advokata. Time će Vam pravnu pomoć pružati školovani i registrovani profesionalac, umesto navedenih nadripisara i lica sumnjivog znanja, obrazovanja i kvaliteta.

 

Svaki gradjanin koji ima tekući sudski i prekršajni postupak ili status okrivljenog u tom postupku ima i dilemu kako da izabere advokata za prekršaje kome bi svoj slučaj poverio i sasvim očekivano to je velika dilema i gradjani su u strahu da ne naprave grešku i svako želi da izabere da ga zastupa najbolji advokat za prekršaje. U praksi najveće interesovanje privlače iz oblasti prekršajnog prava advokati koji se bave saobraćajnim prekršajima. Ovo iz razloga što vozači koji načine prekršaj u saobraćaju najviše brinu da ne ostanu bez vozačke dozvole pa makar i samo privremeno i na nekoliko meseci. Ovo je i razumljivo obzirom da većini vozača zabrana upravljanja automobilom ili oduzimanje vozačke dozvole znači i gubitak posla ili znatno otežan rad i funkcionisanje u celini. Osim gubitka vozačke dozvole tj. zabrane upravljanja autom na odredjeno vreme, nije zanemarljivo ni pitanje ogromnih novčanih kazni koje se predvidjaju i mnogi su stava da su novčane kazne enormne obzirom na prosečna primanja gradjana u Srbiji itd. Advokati za saobraćajne nesreće i sudare imaju izgrađen najbolji sistem analize predmeta i moraju biti vešti da primete sve bitne okolnosti od kojih zavisi uspešna odbrana klijenta i najmanja sitnica može biti odlučna da se prilikom veštačenja saobraćajne nesreće utvrdi i ona opcija koja pogoduje klijentu tj. vozaču vozila koje je uzrokovalo saobraćajnu nesreću.

Novi Zakon o bezbednosti saobraćaja na putevima 2018 ili kako ga gradjani učestalo nazivaju Novi Zakon o saobraćaju 2018 uvodi brojne novine i modifikuje sankcije za vozače. Neke od novina su smanjenje novčanih kazni za blaže prekršaje, ali i povećanje novčanih kazni za teže saobraćajne prekršaje i povećanje i drugih kazni npr. dužina trajanja oduzimanja vozačke dozvole tj. zabrane upravljanja vozilom i drugih kazni.

Advokati koji se bave saobraćajnim prekršajima i nezgodama moraju znati sve okolnosti slučaja i upoznati sve dokaze koji su u posedu organa gonjenja i MUP-a kako bi mogli da pripreme najbolju odbranu za okrivljenog i time doprinesu što blažem kažnjavanju. Ovo nije bitno za advokate samo zbog krivične odgovornosti klijenta nego i zbog raznih pitanja vezanih za naknadu štete iz saobračajnih udesa. Za isti prekršaj je sasvim moguće u praksi da dva različita lica dobiju različitu sankciju i sve to zavisi od svih okolnosti slučaja, raspoloživih dokaza i kvaliteta odbrane koju Vam obezbedi vaš advokat za postupak pred prekršajnim sudom itd. Neki advokati za zastarevanje saobraćajnih prekršaja kažu da je najbolja opcija odbrane, ali to je svakako tačno ukoliko do zastarevanja dolazi spontano. Medjutim, zastarevanje saobraćajnih prekršaja se dešava često i u sprezi advokata i organa postupka i to je zabranjeno i može uzrokovati i krivičnu odgovornost. Osim toga, moguće su razne obmane građana i čak se povremeno pojavljuju i lažni advokati za saobraćajne nezgode i prekršaje, pa građani treba i tu da povedu računa i provere da li advokat zaista postoji i da li je evidentiran u nadležnoj Advokatskoj komori itd. Kao i u svakom drugom zanimanju, najbolja je preporuka advokata koju dobijate od nekog njegovog klijenta koji je već iskusio na koji način taj advokat radi i koliko je pouzdan itd. Ovde posebno želimo da istaknemo da merilo kvaliteta i stručnosti ne mora da bude to koliko su poznati advokati u nekoj oblasti bilo da je to za krivično pravo, prekršaje ili saobračajne nesreće, parnično pravo, razvod braka ili bilo koju drugu oblast advokatskog rada. To što je neko poznati advokat može biti posledica više prisutnosti u medijima ili više pojedinaca koji pričaju o tom advokatu pozitivno itd. Svaki advokat je podjednako obučen da pomogne svom klijentu i uvek se mora poći od te pretpostavke, jer je jedino tako kolegijalno i korektno.

Ukoliko Vam je potrebna neka dodatna informacija možete nas kontaktirati, a Spisak i Imenik svih advokata u Beogradu možete razgledati i izabrati svog advokata klikom na link sajta Advokatske komore Beograda koji sadrži podatke o svim advokatima u Beogradu :  https://akb.org.rs/imenik/

ADVOKATI ZA PREKRŠAJE I ZASTUPANJE I ODBRANU U PREKRŠAJNIM POSTUPCIMA I PREKRŠAJNIM PREDMETIMA ADVOKATI ZA SAOBRAĆAJNE PREKRŠAJE I SAOBRAĆAJNE NEZGODE I KAZNENE BODOVE I PRIVREDNE PRESTUPE LAWYERS FOR REPRESENTATION AND DEFENSE FOR MISDEMEANORS AND MINOR OFFENSE CASES LAWYERS FOR TRAFFIC VIOLATIONS AND PENALTIES AND COMMERCIAL OFFENSES IN SERBIA BELGRADETORNEYS

BAR ASSOCIATION OF SERBIA - ADVOKATSKA KOMORA SRBIJE
BAR ASSOCIATION OF BELGRADE - ADVOKATSKA KOMORA BEOGRADA
LAW OFFICE SIMIC ZELJKO BELGRADE SERBIA - ADVOKATSKA KANCELARIJA SIMIC ZELJKO BEOGRAD SRBIJA
REPUBLIC OF SERBIA,  11000 BELGRADE, KNEGINJE ZORKE 94/1
BAR ASSOCIATION OF BELGRADE FILE NR. 5405 / ADVOKATSKA KOMORA BEOGRADA DOSIJE BR. : 5405
++381 63 304305    ++381 11 2455714
ADVSIMIC@YAHOO.COM
LAW OFFICE BELGRADE SERBIA  SIMIC ADVOKATSKA KANCELARIJA BEOGRAD SRBIJA
Advokat Simic Zeljko .: Tri Stuba ..:. Dominus Illuminatio Mea  ::